Riječ ravnateljice

Želiš li uspješno položiti državnu maturu i prijemne ispite?

Želiš li postati brucoš, student i akademski građanin?

 

Želite li da vaše dijete bude spremno i sigurno pri suočavanju s prvim velikim ispitom u životu?

 

 

ZCP ima rješenje za sve izazove državne mature!

 

Zagrebački centar za poduku – ZCP sa stručnim i iskusnim timom profesora već dvadeset i tri godine iznimno učinkovito radi s generacijama maturanata.

Osim predavanjima, i ponavljanjem gradiva, polaznike pripremamo za državnu maturu i prijemne ispite brojnim testovima, vježbama i zadacima, a o uspješnosti naših programa najbolje svjedoče odlični rezultati polaznika.

Izvanredna sprega stručnosti i pedagoških sposobnosti naših profesora omogućuje učenicima da se u dinamičnom načinu rada i vježbom na ispitnim zadacima ciljano pripreme za maturu te postignu upis na željeni fakultet.

Formula uspjeha nije tajna – naši su profesori priznati pedagoški stručnjaci, ali i autori aktualnih priručnika za državnu maturu.

Dugogodišnji predavač u ZCP-u, dr. sc. Davor Piskač, napisao je vrlo poznat priručnik za pisanje eseja „Kako napisati esej na državnoj maturi“ koji je samo u prvoj godini imao tri izdanja.

Profesori Antonija i Goran Božić napisali su zbirku zadataka i ispitnih pitanja za državnu maturu iz fizike "Fizika na državnoj maturi – priručnik za pripremu nacionalnog ispita iz fizike". Zbirka je dobila preporuku Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO).

Profesori Snježana i Damir Šišić napisali su jednako vrijednu i važnu zbirku zadataka za državnu maturu iz matematike, a renomirana autorica srednjoškolskih udžbenika, prof. Sandra Habuš (i drugi), napisala je zbirku zadataka i ispitnih pitanja za državnu maturu iz kemije.

Želim vam ugodan rad i neupitan uspjeh uz PRIPREME u ZCP-u!

 

dr.sc. Katja Petric Maretić

direktor

 

 

 

 

ZCP - dvadeset tri godine iskustva!


Zagrebački centar za poduku najstariji je edukativni centar u Hrvatskoj u području priprema za prijemne, odnosno, sada za državnu maturu. Ove školske godine bilježi dvadeset treću obljetnicu postojanja i uspješnog rada u podučavanju maturanata – budućih studenata, za daljnje školovanje na studijskim programima. Svi programi ZCP priprema posebno su osmišljeni i prilagođeni aktualnim zahtjevima državne mature i prijemnih ispita, a naši profesori svojim entuzijazmom, znanjem i načinom rada učenike visoko motiviraju.