Pripremi se temeljito i na vrijeme!

Obavijesti za polaznike pripreme državne mature - ZCP
ZCP novosti
Novosti

ZCP moduli priprema za državnu maturu : više...


 

Pošalji prijatelju

 

Letak spasi rok - ZCP

ZAGREBAČKI CENTAR ZA PODUKU – ZCP već preko dva desetljeća stručno i vrlo uspješno organizira pripreme za maturante za prijemne ispite na fakultetima, a od 2009. i pripreme za državnu maturu.

ZCP pripreme - Križanićeva ZCP pripreme - Branimirova

Naš edukacijski tim u radu s učenicima postiže odlične rezultate!

Naši polaznici redovito polažu ispite na državnoj maturi, kao i prijemne, rezultatima visoko na listi, te se bez poteškoća uključuju na željene studijske programe.

Državna matura - pripreme ZCP pripreme - učionica

Bez obzira na to što su ispiti državne mature na kraju školske godine, važno je započeti s pripremama za maturu dovoljno rano, a ponavljanje rasporediti kroz čitavu godinu.

ZCP tečajevi subotama počinju u drugom polugodištu - 10. siječnja 2015., a intenzivni tečajevi - pogodni za učenike izvan Zagreba - predviđeni su tijekom zimskih i proljetnih praznika svakodnevno.

Predbilježiti se može telefonski ili e-prijavnicom.

 

Davor Piskač - Kako napisati esej na državnoj maturi
Davor Piskač - Kako napisati esej na državnoj maturi
Pripreme za matematiku na Državnoj maturi - ZCP
Kemija priručnik
Kemija
Kemija
Kemija
Kemija

ZCP - dvadeset tri godine iskustva!


Zagrebački centar za poduku najstariji je edukativni centar u Hrvatskoj u području priprema za prijemne, odnosno, sada za državnu maturu. Ove školske godine bilježi dvadeset treću obljetnicu postojanja i uspješnog rada u podučavanju maturanata – budućih studenata, za daljnje školovanje na studijskim programima. Svi programi ZCP priprema posebno su osmišljeni i prilagođeni aktualnim zahtjevima državne mature i prijemnih ispita, a naši profesori svojim entuzijazmom, znanjem i načinom rada učenike visoko motiviraju.